Folk de Dorohoi la Timișoara: trupa Fără Zahăr aduce hiturile moldovenești în...

Folk de Dorohoi la Timișoara: trupa Fără Zahăr aduce hiturile moldovenești în capitala Banatului

0
DISTRIBUIȚI
Formația Fără Zahăr va susține un concert acustic la Timișoara

Formația botoșăneană Fără Zahăr va susține un concert la Timișoara, în cadrul căruia melomanii îndrăgostiți de hiturile moldovenilor care au debutat discografic cu 15 ani în urmă vor avea parte de o serie de surprize. Bobi Dumitraș (chitară acustică, voce) și Bobo Burlăcianu (voce, chitară electrică) și-au început activitatea în cadrul trupei Fără Zahăr în 2001, la un cenaclu cultural din Iași și au lansat primul album cu „Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului”, în luna septembrie a anului 2013.

De-a lungul anilor, formația a reușit să condimenteze peisajul muzical românesc cu o doză de sarcasm deghizat în umor inofensiv.


Anul trecut, formația a susținut un concert Anti-Valentine’s Day la Timişoara, alături de trupa Țapinarii.

Ce mai recentă melodie semnată Fără Zahăr a apărut în 2017 și aduce un omagiu ”celui care ordonează pe zero și pe unu”. Băieții își opresc atenția asupra unui altfel de artist, cunoscut drept ”aitist”. Melodia ”Kilobita Mea” ni-l prezintă dintr-o altă perspectivă pe adesea neînțelesul programator: ”De fapt sunt doar un tip normal/Cu intelect fenomenal…”. Melodia este acompaniată de un videoclip desenat în Paint și sincronizat în PowerPoint.

„Fără Zahăr acustic – un concept muzical dulce-amărui care îmbină, pe acorduri simple, puţinele aspecte ale vieţii românului, despre care încă se mai poate râde cu poftă. Folk alternativ, rock acustic, tot ce trebuie!“, spun băieții în prezentarea acestui eveniment.

Concertul acustic Fără Zahăr va avea loc vineri, 2 noiembrie, de la ora 21, la Capcana, iar biletele costă 30 lei.

FOTO: Adrian Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.