Garderoba de toamnă se înnoieşte la Salonul Industriei Uşoare FOTO

Garderoba de toamnă se înnoieşte la Salonul Industriei Uşoare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-563936318">

Câteva zeci de expozanţi oferă vizitatorilor o gamă largă de produse de marochinărie, încălţăminte sau îmbrăcăminte, toate potrivite începutului sezonului rece. La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, Salonul Industriei Uşoare vine cu o nouă ediţie pentru publicul timişorean.

Până duminică, 14 octombrie, expozanți din întreaga țară, producători și comercianți oferă publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri este organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele. Programul de vizitare este până sâmbătă, orele 10 – 20, respectiv duminică, între 10 – 18. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.