Încep înscrierile la cursurile de teatru pentru amatori de la Naţionalul din...

Încep înscrierile la cursurile de teatru pentru amatori de la Naţionalul din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Naţional din Timişoara lansează o nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori, în cadrul programului „Ora de teatru”, care a ajuns la cea de-a VII-a ediţie.

Programul este conceput ca o modalitate de dezvoltare personală prin mijloace specifice teatrului, în cadrul căruia clasele sunt structurate pe grupe de vârstă.


Actori şi regizori ai teatrului îi vor îndruma pe cursanţi, dezvăluindu-le arta creativităţii, îmbunătăţirea tehnicilor de comunicare atât cu sine, cât şi cu cei din jur, precum şi cele de autocontrol.

„Ora de teatru” va cuprinde patru grupe, pentru copii cu vârste între 6 şi 9 ani, copii care au între 10 şi 13 ani, adolescenţi între 14 şi 18 ani şi tineri peste 19 ani. Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00, la secretariatul teatrului – telefon 0256.499.908 sau 0745.508.595, sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com. Doritorii trebuie să comunice numele şi vârsta cursantului, adresa de mail şi numărul de telefon.

Prima întâlnire a „Orei de teatru” va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala 2 a teatrului. Cursurile din cadrul acestui program sunt gratuite.

Foto: Adrian Pîclişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.