Informatica Timişoara a pierdut două puncte în ultimele cinci secunde ale restanţei...

Informatica Timişoara a pierdut două puncte în ultimele cinci secunde ale restanţei cu Imperial Wet Miercurea Ciuc

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României la futsal a ratat şansa de a reveni în fruntea clasamentului după şase runde. Informatica Timişoara a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, după ce a condus cu 2-0 în restanţa din runda a 4-a a campionatului. În weekend elevii lui Robert Lupu câştigaseră jocul disputat „în exil”, la Sânnicolau Mare, cu Politehnica Iaşi.

După 8-2 cu Poli Iaşi, gruparea timişoreană de futsal părea că se îndreaptă spre o nouă victorie în campionat.


Meciul din această seară, disputat în „Olimpia”, a fost echilibrat. Oaspeţii şi-au trecut în cont o bară în prima repriză, dar cei care au deschis scorul au fost deţinătorii titlului. Araujo a punctat primul din pasa lui Ovsiannikov, care a întors bine un balon şi Informatica avea 1-0 la pauză.

La reluare Imperial Wet, grupare de luat în seamă în noul sezon, a a vut o ocazie mare prin Szocs, dar tot gazdele au punctat. Pedrinho a făcut 2-0 printr-o reluare din apropiere tot în urma unei faze create de Ovsiannikov, ucraineanul având o cursă solitară pe banda dreaptă după un balon recuperat.

Pe final Cristi Matei a redus din diferenţă cu un şut pe jos şi oaspeţii au forţat apoi egalarea, cu un jucător suplimentar în locul portarului. Ovsiannikov a ratat şansa de a fi erou şi de a închide meciul, mingea trimisă de el de la distanţă lovind doar stâlpul drept al porţii ciucanilor. Iar când mai erau cinci secunde Alvaro Luis, chiar purtătorul tricoului de goalkeeper, a reuşit să puncteze din apropierea barei.

Cu acest punct Informatica a acumulat 14, fiind la o lungime de liderul din Călăraşi. În runda a 7-a, pe 4 noiembrie, timişorenii joacă pe terenul lui United Galaţi, formaţie depunctată cu 3 puncte.

Informatica: Iancu – Deco (cpt.), Stoica, Ovsiannikov, Bondar. Au mai intrat: Araujo, Pedrinho,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.