Informatica Timişoara rămâne în cărţi pentru calificare. Elevii lui Robert Lupu au...

Informatica Timişoara rămâne în cărţi pentru calificare. Elevii lui Robert Lupu au învins clar gazda Nikars Riga

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timişoara / Facebook

Informatica Timişoara păstrează şanse la calificare în faza următoare a Ligii Campionilor.


Campioana României a trecut clar de gruparea letonă Nikars Riga, scor 6-2, în al doilea meci susţinut în grupa a 7-a a Main Round-ului.

Antrenorul Robert Lupu s-a înşelat uşor în aprecierea forţei adversarilor. După ce au cedat ieri cu nemţii de la Hohenstein-Ernstthal, timişorenii nu au avut probleme cu multipla campioană a Letoniei. Grupare învinsă de polonezii de la Bielsko-Bala cu 7-0!

Ucraineanul Denys Ovsyannikov a deschis scorul în minutul 4 pentru bănăţeni. Intrat rapid pe teren, vedeta Savio Valadares a dus scorul la 2-0 peste alte două minute. Gazdele au rezistat apoi până la pauză. La reluare a punctat şi Pedrinho (min. 26). Jocul părea deja câştigat.

Pe final gazdele au redus din diferenţă prin Maksims Sens, dar imediat Ovsyannikov s-a trecut din nou pe lista marcatorilor. Reuşita de 5-1 i-a aparţinut chiar antrenorului-jucător al Informaticii, care nu a ezitat să intre din nou pe teren cu ocazia acestui turneu. Daniel Araujo a făcut apoi 6-1. Balticii au mai punctat o dată înainte de ultima sirenă, prin Baklanovs.

Informatica Timişoara: Iancu – Stoica, Araujo, Bondar, Ovsyannikov. Au mai intrat: Pedrinho, Lupu, Ilaş, Flavio, Deco, Savio. Antrenor: Robert Lupu.

După acest rezultat Informatica are trei puncte, la fel de multe ca germanii de la Hohenstein-Ernstthal, pierzători azi cu 1-5 în faţa favoritei principale a grupei, Bielsko-Biala (6 puncte). Bănăţenii mai au meci chiar cu formaţia poloneză, duminică, de la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.