Investiție de peste 6 milioane de euro în asfaltarea a trei drumuri...

Investiție de peste 6 milioane de euro în asfaltarea a trei drumuri județene din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Trei drumuri județene din Timiș, care au o lungime totală de 23 de kilometri, urmează să fie modernizate în perioada următoare, iar Consiliul Județean Timiș a anunțat că a scos la licitație lucrările de reabilitare ce vor fi realizate cu bani din bugetul de stat. Este vorba de asfaltarea DJ 609 Valea Lungă-Cliciova, asfaltarea DJ 593A – sector Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar și asfaltarea DJ 588B Rovinița Mare-Percosova – Gherman.

„Anunțurile de organizare a licitației pentru trei lucrări importante la infrastructura rutieră din județul nostru au fost publicate pe SICAP.


Este vorba despre lucrări pentru care la sfârșitul anului trecut am semnat contractele de finanțare din bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea totală estimată pentru execuția acestor lucrări este de circa 29 milioane de lei, fără TVA. Sper ca în cel mai scurt timp posibil să avem desemnați câștigării acestor licitații, având în vedere că deschiderea ofertelor va avea loc în data de 1 noiembrie 2018”, a declarat, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Drumul Judeţean 588 B asigură legătura dintre DJ 588A şi DN 57, spre județul Caraş-Severin şi spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moraviţa, iar sectorul de drum propus pentru modernizare are o lungime de 13,5 km. Suma estimată pentru execuție este de 19.898.350 lei (fără TVA).

În cazul Drumului Județean 593 A, care asigură legătura rutieră între DJ 593 şi DN 59 B, vor fi executate lucrări de modernizare pe o lungime de 4,91 km, estimate la valoarea de 4.383.985 lei (fără TVA).

De asemenea, drumul Județean 609 asigură legătura dintre municipiul Lugoj şi localităţile Bethausen, Ohaba Lungă şi județul Arad (oraşul Lipova). Sectorul de drum judeţean pe care vor fi executate lucrări are o lungime de 4,93 km, iar valoarea estimată este de 4.736.822 lei (fără TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.