În loc să adune gunoaiele, le aruncă. Un angajat Retim, pus la...

În loc să adune gunoaiele, le aruncă. Un angajat Retim, pus la stâlpul infamiei chiar de primarul Timișoarei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

angajat retim

Un angajat al societății de salubrizare Retim a dat dovadă de o nesimțire fără margini. Bărbatul a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere video montată în Timișoara în preajma locurilor în care se formează rampe clandestine de deșeuri în timp ce arunca gunoaie lângă un stâlp.

Imaginile cu isprava angajatului Retim au fost făcute publice de primarul Nicolae Robu, care s-a arătat revoltat.

„Halucinant! Un angajat al societății de salubrizare Retim, în loc să riice gunoaiele de pe stradă, aduce gunoaie pe stradă! Dar, așa cum am promis, am împânzit orașul cu camere video! Nu mai scapă niciun răufăcător”, a scris primarul Timișoarei, pe Facebook-ul.

Vă reamintim că, la începutul lunii septembrie, Nicolae Robu a anunțat că a lansat o campanie împotriva „timișorenilor necivilizați”.


Asta după ce s-a arătat revoltat de faptul că un cetățean și-a aruncat mai multe bunuri din locuință, printre care un WC și o chiuvetă, pe un teren viran. Astfel, primarul Timișoarei le-a solicitat polițiștilor locali să ia măsuri aspre față de cetățenii care aruncă gunoiul pe unde apucă.

HALUCINANT! UN ANGAJAT AL SOCIETĂȚII DE SALUBRIZARE RETIM, ÎN LOC SĂ RIDICE GUNOAIELE DE PE STRADĂ, ADUCE GUNOAIE PE STRADĂ!DAR, AȘA CUM AM PROMIS, AM ÎMPÂNZIT ORAȘUL CU CAMERE VIDEO! NU MAI SCAPĂ NICIUN RĂUFĂCĂTOR!

Publicată de Nicolae Robu pe Vineri, 19 Octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.