„MERITOCRAȚIE” Fratele directorului comercial al Colterm, angajat ca și consilier de dezvoltare...

„MERITOCRAȚIE” Fratele directorului comercial al Colterm, angajat ca și consilier de dezvoltare personală. Ce spune Șerpe despre liberalii angajați pe bandă rulantă

1
DISTRIBUIȚI

Deși societatea de termoficare din Timișoara este în pragul falimentului, cu salarii neplătite și datorii uriașe la furnizori, continuă să angajeze oameni, întâmplător colegi din PNL cu conducerea Colterm. De la începutul lunii, a fost angajat un… consilier de dezvoltare personală, cu jumătate de normă – Vasile Rușeț, un cunoscut liberal. Fratele acestuia, Ivantie Rușeț, este director comercial la Colterm.

Vasile Rușeț este președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Polul de Creștere Timișoara și a fost consilier local PNL. În 2012, Rușeț a fost acuzat de către conducerea Universității Petrol – Gaze din Ploiești că a delapidat banii studenților, o parte din taxe ajungând în conturile firmelor sale, nu în ale unității de învățământ, și i s-a desfăcut contractul de muncă, fiind sesizat și parchetul.

Contactat de PRESSALERT.ro, Vasile Rușeț a confirmat angajarea și a explicat cu ce se ocupă „am activități zilnice cu directorul și cu persoanele din Colterm, care sunt nominalizate de director pentru a dezvolta anumite lucruri în Colterm. Acum lucrăm la o ministrategie de dezvoltare a stației de sortare a deșeurilor.


Pe de altă parte, avem activități care prefer să le las pe domnul director să le facă publice săptămâna viitoare pentru atragerea de angajați și pentru profesionalizarea lor”.

Tot la Colterm a fost angajată, recent, la departamentul de marketing Carmen Mălăelea, care pe contul său de Facebook și-a trecut că a lucrat la PNL.

Directorul general Emil Șerpe a explicat aceste situații, afirmând „angajarea domnului Vasile Rușeț este un plus pentru societate având în vedere experiență profesională a domniei sale. În primul rând, domnul Vasile Rușeț a fost consilier municipal și, în consecință, membru AGA Colterm. Din aceastp calitate este la curent cu problemele specifice societății noastre și, în acelasi timp, poate veni cu soluții pentru depășirea acestora. De asemenea, domnul Vasile Rușeț este cadru universitar, iar din această calitate ne poate ajuta la identificarea soluțiilor pentru profesionalizarea viitorilor angajati ai Colterm. Concret, în prezent, lucrează, împreună cu întreaga conducere a societății, la elaboarea unei strategii pentru dezoltarea parteneriatelor cu instituțiile de învățământ din Timișoara, (licee tehnice și universități de profil) în vederea pregătirii tinerilor care vor dori să-și continuie cariera profesională la Colterm. Suntem o societate cu un anumit specific, iar pregătirea unui specialist se realizează în ani de zile. În acest sens, expertiza profesională a domnului Vasile Rușeț ne este foarte utilă. De asemenea, cu noul consilier lucrăm si la elaboarea unei noi strategii de dezvoltare a societății. Cât o priveste pe domnișoara Carmen Mălăelea, vă pot spune că a fost angajată pe locul rămas vacant prin plecarea unuia dintre angajați. Aducerea unei alte persoane pe postul rămas vacant era cât se poate de necesară, având în vedere că este vorba despre departamentul care se ocupă și cu relația cu clienții, iar volumul de munca este foarte mare”.

Întrebat de faptul că amândoi sunt liberali, Șerpe a susținut că „pot sa va spun ca profesionalismul acestora nu are nici o legătură cu faptul ca sunt membri unui partid politic”.

1 COMENTARIU

  1. La Colterm sunt si alti angajati a caror nominalizare explica lipsa de reactie a autoritatilor fata de fraudele din Colterm
    1. Fiica dnei Procuror General Adjunct Filip Violeta -jurist
    2.Fiica dnului Horduna fost ofiter DNA care apare si ca beneficiara a unui teren in Mehala luat pe de-a moaca prin insistentele primarului Robu
    Va rog sa completati lista cu ceilalti profitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.