Microbuz izbit de o maşină, la ieşirea din Timişoara. O fetiţă a...

Microbuz izbit de o maşină, la ieşirea din Timişoara. O fetiţă a fost transportată de urgență la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident violent ieri seară, la ieșirea din Timișoara, în Calea Șagului. O fetiță a fost rănită și transportată de urgență la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz.

Șoferul microbuzului circula pe Calea Șagului și venea dinspre Timișoara atunci când a virat la stânga fără să se asigure, pe strada Ovidiu Cotruş. A fost momentul când a avut loc tamponarea în urma căreia ambele autovehicule au suferit avarii serioase. Cinci persoane au fost implicate, iar o minoră a fost transportată la spital.

La fața locului, din partea ISU Timiș s-au deplasat trei ambulanțe și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un microbuz pe Calea Șagului, dinspre Timișoara, iar la intersecția cu strada Ovidiu Cotruș a virat la stânga, însă fără să se asigure.


Microbuzul a fost izbit de o mașină, condusă regulamentar de un șofer în vârstă de 24 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea unei minore, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul de Copii «Louis Țurcanu» din Timișoara. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Ionuț Sîrbu, de la IPJ Timiş.

Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.