Mitropolitul Banatului, despre referendum: „Familia creștină este cel mai important proiect de...

Mitropolitul Banatului, despre referendum: „Familia creștină este cel mai important proiect de țară”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-974477059">

Mitropolitul Banatului a luat decizia de a vota la referendumul pentru familie astăzi. Astfel, în jurul orei 13.00, IPS Ioan Selejan s-a prezentat la secția de votare deschisă la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara. La ieșirea de la urne, mitropolitul Banatului a afirmat că familia creștină reprezintă cel mai important proiect de țară pentru români.

„Am votat pentru susținerea celui mai important proiect de țară, familia. Familia creștină este cel mai important proiect de țară existențial pentru noi, românii. Dacă acest proiect de țară eșuează, înseamnă că România ar putea să cadă din istorie. De aceea, acest proiect național de țară, familia, trebuie susținut și de noi și de cei care vor veni după noi. Eu sunt călugăr, nu am familie, și totuși am venit să susțin acest proiect de țară, am venit ca să îmi cinstesc părinții. De aceea, nu numai pe părinții mei îi cinstesc, ci pe toți părinții și pe toate familiile de români care de-a lungul istoriei au dat oameni de cinste aici, în țara de la poalele Carpaților, România noastră”, a declarat Ioan Selejan.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.