Mobilă pentru toată lumea la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara

Mobilă pentru toată lumea la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş e pregătită pentru deschiderea ediţiei a patra a Expomobila.

În perioada 1 – 4 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara are loc o nouă ediție a expoziţiei naţionale de mobilă. Evenimentul reunește 32 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata acestui eveniment.

Vor putea fi admirate şi achiziţionate bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, dar şi produse de curățenie.

Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar, la Expomobila, vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător.


Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile, vor fi prezente în standuri. Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie. Gama produselor expuse include mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină. De asemenea, în standuri va fi oferită consiliere gratuită în materie de design de interior. Se vor putea realiza achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Expoziția se deschide publicului joi, 1 noiembrie, ora 10, iar intrarea este liberă. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10 – 20, respectiv duminică, între orele 10 – 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.