Nesimțiți care aruncă gunoaie pe unde apucă în Timișoara, prinși cu ajutorul...

Nesimțiți care aruncă gunoaie pe unde apucă în Timișoara, prinși cu ajutorul camerelor video FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

20 de timișoreni certați cu bunul simț au fost aspru arși la buzunare de polițiștii locali. Asta după ce au fost prinși în timp ce aruncau gunoaie pe unde au apucat pe domeniul public cu ajutorul imaginilor video surprinse pe străzile orașului.

Cei 20 de cetățeni au fost sancționați, în ultimele zile, cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei pentru depozitarea de deșeuri, contribuind astfel la formarea de rampe clandestine de deșeuri pe domeniul public, rampe care conferă un aspect inestetic și sunt adevărate focare de infecție.

“După ce s-au aplicat sancțiuni în urma imaginilor surprinse pe Străzile Liniștei, Hebe și Iris, au urmat în ultimele zile sancțiuni în urma imaginilor surprinse pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Costache Negruzzi, Treboniu Laurian și Brașov. De altfel, camerele video sunt montate de fiecare dată acolo unde sunt sesizări și constatări că se formează frecvent astfel de rampe. Mai mult, în zonele respective sunt distribuite și notificări proprietarilor de imobile cu privire la actele normative pe care le încalcă dacă aruncă deșeuri pe domeniul public și sancțiunile pe care le riscă, sancțiuni care ajung până la 2.000 lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției fac din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă persoane care abandonează resturi sau autovehicule din care se aruncă deșeuri, să semnaleze aceste aspecte la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. De asemenea, în cazul în dețin fotografii sau imagini video să le transmită, în vederea aplicării sancțiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.