Nesimțiții care aruncă gunoaie pe unde apucă în Timișoara, arși la buzunare...

Nesimțiții care aruncă gunoaie pe unde apucă în Timișoara, arși la buzunare FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au reușit să aplice, doar în ultima lună, 260 de amenzi de peste 65.000 de lei celor care aruncă gunoaie pe unde apucă pe domeniul public. Unele dintre aceste persoane au fost prinse cu ajutorul camerelor de supraveghere video.

Polițiștii locali s-au mobilizat după ce, la ordinul primarului Robu, a fost declanșată o campanie de sensibilizare a populației cu privire la importanța implicării în menținerea unui oraș curat, prin reducerea numărului de rampe clandestine de deșeuri.

“Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, polițiștii locali au acționat punctual în zona Pieței Doina, unde au aplicat nouă sancțiuni celor depistați abandonând gunoaie pe domeniul public. Tot în aceste zile, cu ajutorul camerelor de supraveghere video, montate în locațiile cunoscute ca zone în care se formează frecvente rampe clandestine de deșeuri, au fost surprinse și sancționate alte trei persoane, respectiv pe străzile Liniștei, Hebe și Iris. Pe lângă sancțiuni, permanent polițiștiștii locali au înaintat către Biroul Salubrizare locațiile unde se formează rampe în vederea luării măsurilor de igienizare”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Persoanele fizice care aruncă gunoaie pe domeniul public riscă amenzi între 500 și 1.000 de lei, iar cele juridice – între 1.000 și 2.500 de lei.


Timișorenii care observă persoane aruncând deșeuri sau rampe clandestine de gunoi pot sesiza aceste aspecte la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.