Nicolae Robu mai vrea încă un mandat de primar: “Pot să mă...

Nicolae Robu mai vrea încă un mandat de primar: “Pot să mă uit în ochii timişorenilor”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Timiș, că mai vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Timișoarei. Edilul susține că mai are câteva obiective de dus la bun sfârșit, însă nu a putut preciza care sunt acestea.

“Da, vreau să mai candidez pentru un mandat de primar, mai ales că în anul 2021 Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană.


Mai am câteva obiective pe care vreau să le duc la bun sfârșit. Sunt foarte împăcat de ceea ce am realizat, de faptul că am făcut trei pasaje, două poduri vor fi făcute până la sfârșitul mandatului, centrul istoric a fost transformat radical, am reintrodus navigarea pe Bega și nu mai spun mai multe, doar astea dacă le-aș raporta, pot să mă uit în ochii timișorenilor. Nu am făcut rapoarte prin care să iau ochii, nu am pus preț pe promovare, nu am plătit niciodată pentru promovare. Am mers mereu pe ideea că cel puțin timișorenii văd cu ochii lor, cei ce vin în Timișoara văd cu ochii lor. Am văzut că există în toată țara o apreciere mult peste așteptări. Neavând ținte naționale, de ce să cheltuiesc bani pentru promovare?”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a fost întrebat de mai multe ori ce obiective și-a propus să finalizeze dacă va obține un nou mandat, însă nu a dorit să dea detalii.

“Pentru următorul mandat vom găsi la momentul respectiv obiective. Eu mă concentrez pe lucruri mari, dar nu le neglijez nici pe cele mărunte. Am un gust amar că orașul a rămas în stagnare de zeci de ani, nu că nu a avut bani. Mie nu mi-au dat guvernele bani, că am fost mereu în dispută cu cei care au fost la putere. (…) O să vă spun altă dată ce obiective, e prematur să vă spun acum, sunt lucruri prea importante”, a mai precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.