Noapte de petrecere drum and bass cu arome de hip hop din...

Noapte de petrecere drum and bass cu arome de hip hop din New York, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-286671607">

Digital Rush și AnonimTM au organizat primul party „indoor“ din acest sezon la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul desfășurat la D’arc reușind să atragă un public entuziast care a savurat pe deplin sound-urile promovate de invitații petrecerii.

După încălzirea realizată de Dudu și MC Tina, au intrat în „scenă“ invitații speciali, mc T.R.A.C. din S.U.A. și DJ Paul SG (Austria), care au oferit un spectacol plin de culoare la fața locului.

Americanul mc T.R.A.C., aflat pentru prima oară în România, este un nume cunoscut al scenei de drum and bass și hip hop din New York, find un reprezentant de seamă al label-ului Liquid V. Prezența sa la party-ul din Timișoara a fost apreciată de fanii drum and bass-ului, iar „aromele“ vocale de hip hop de pe coasta estică etalate de el au fost cât se poate de interesante.

După setul invitaților speciali, de after s-a ocupat producătorul și DJ-ul timișorean Mighty Boogie. Artistul care și-a început cariera încă din anul 2005 a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în rândul amatorilor de drum and bass. Aflat momentan la Berlin, unde studiază ingineria audio, Mighty Boogie pregătește un material diiscografic pentru începutul anului viitor.

„Party-ul a fost foarte reușit și invitații au fost pe măsura așteptărilor. Chiar ne bucurăm că am reușit să îl prindem live pe T.R.A.C. Pregătesc un album care va apărea la începutul anului viitor, care va avea 12 piese și o serie de colaborări cu artiști locali. Studiez ingineria audio la Berlin și am norocul să vin aproape lunar acasă. Scena din Berlin e mai organizată, evenimentele fiind mai rare, dar foarte mari și ca număr de participanți și ca artiști. Berlinul are o viață de noapte dominată de techno, dar nu lipsesc toate celelalte genuri muzicale. Categoric mă bucur să mă pot implica în evenimentele de la noi. Scena românească e scena pe care o cunosc și e întotdeuna o plăcere să colaborezi cu prieteni și artiști cu care te cunoști de mulți ani“, ne-a declarat Mighty Boogie.

Brandul de petreceri local anonimTM împlinește în luna decembrie a acestui an 20 de ani de existență și pregătește pentru această ocazie un eveniment special, mai multe amănunte despre această sărbătoare urmând să fie făcute publice în viitorul apropiat.

Foto: Marko Obradovic Edge

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.