Noi amenzi pentru nereguli descoperite în Piața Traian, acordate de polițiștii locali

Noi amenzi pentru nereguli descoperite în Piața Traian, acordate de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au acordat noi amenzi, ieri, comercianților care-și desfășoară în Piața Traian, după ce au descoperit o serie de nereguli. Potrivit reprezentanților instituției, în total, au fost sancționate 12 societăți comerciale, din domeniile alimentație publică și comerț cu amănuntul, fiind constatate un număr de 18 nereguli.

„Printre problemele constatate se află nerespectarea suspendării în cazul unei terase care a mai fost sancționată deoarece nu deține acord fiind emisă decizia de suspendare a activității la propunerea polițiștilor locali, lipsa acordului de funcționare, lipsa afișării prețurilor sau orarului de funcționare, acte de comerț ambulant fără aprobare, lipsa unor documente obligatorii în cazul desfășurării activității și chiar obstrucționarea controlului la o societate comercială”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Firmele verificate își desfășoară activitatea pe străzile Dacilor, Zăvoi, Ștefan cel Mare, 3 August 1919 și Piața Traian, iar amenzile aplicate sunt cuprinse între 200 și 2.000 lei.


Poliția Locală Timișoara anunță că vor continua controalele în Piața Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.