O importantă bancă din România renunţă la casieriile fizice

O importantă bancă din România renunţă la casieriile fizice

0
DISTRIBUIȚI

Una dintre băncile cu o importantă prezenţă şi pe piaţa timişoreană a decis să închidă toate casieriile fizice. Asta presupune trecerea la serviciile de tip self-banking şi la realizarea operaţiunilor prin intermediul tranzacţiilor online.

ING Bank a anunţat închiderea casieriilor fizice de astăzi, 29 octombrie, dar clienţii vor putea să depună numerar folosind cardul băncii, ataşat contului în lei sau în euro, direct la ATM-ul băncii amintite.


De asemenea, aceştia pot să îi transfere prin ordin de plată – dacă au banii într-un cont la o altă bancă sau pot să transfere instant banii (lei) pe care îi au la alte bănci prin funcţionalitatea „Portează-ţi banii“ din ING HomeBank – serviciul ING de internet banking.

Conturile clienţilor ING vor putea să fie alimentate de alte persoane direct la ATM-urile ING, pe baza unui cod de depunere ce poate fi solicitat în ING Office, pentru lei începând din 1 noiembrie 2018 sau prin transfer bancar. Clienţii îşi vor putea vedea şi gestiona ratele la credite direct din HomeBank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.