Continuă sarabanda modificărilor în stafful lui ACS Poli. A fost adus un...

Continuă sarabanda modificărilor în stafful lui ACS Poli. A fost adus un antrenor timișorean din Liga a III-a

0
DISTRIBUIȚI

Aflată într-o situație cel puțin complicată, ACS Poli a anunțat azi numirea unui nou antrenor în staff. Călin Cojocaru, care a pregătit-o în ultimii trei ani pe Național Sebiș în Liga a III-a, a fost anunțat oficial pe postul de ”secund” al echipei de pe Bega.

ACS Poli își modifică încă o dată componența staffului in acest sezon.


Ultimul sosit e timișoreanul Călin Cojocaru (39 de ani), antrenor care a lăsat Sebișul pe locul 3 in C4, cu șanse bune la promovare. In sezoanele precedente s-a clasat o dată pe locul 3 și de două ori pe 4 cu gruparea din județul Arad. Inainte de această perioadă a pregătit-o pe Millenium Giarmata la nivelul aceluiași eșalon, după ce a activat și ca jucător in Liga a IV-a la formația din nordul Timișului. 

Conform sportarad.ro Cojocaru ar fi condus deja antrenamentul de dimineață al lui ACS Poli și practic va avea atribuții de ”principal” in condițiile in care Ștefan Nanu a făcut deja un pas in spate. Acesta din urmă va figura cel puțin până in iarnă in continuare ca tehnician intr-un staff din care mai fac parte: Adrian Săvoiu (secund), Călin Frunză (antrenor cu portarii) și Victor Leahu (preparator fizic).

ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 11, acasă cu Aerostar Bacău. Timișorenii au doar cinci puncte și ocupă locul 19 in B.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.