Piese de mobilier deosebite, expuse la Timişoara. Expomobila reuneşte zeci de producători...

Piese de mobilier deosebite, expuse la Timişoara. Expomobila reuneşte zeci de producători români

0
DISTRIBUIȚI

 

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 1 – 4 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, o nouă ediție a expoziţiei naţionale de mobilă, sub genericul “Expomobila Timișoara”.

De-a lungul celor 28 ani de activitate, CCIA Timiș a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: Pro Domo, Casa Ta, Expo Mobila, Universul Casei Tale.

Evenimentul de săptămâna viitoare reunește 32 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata acestui eveniment.

În cadrul expoziţiei de mobilă vor putea fi admirate şi achiziţionate bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la Expomobila, vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător.


Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile vor fi prezente în standuri. Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și îndrăznețe modele din producţia proprie. Gama produselor expuse include mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină. De asemenea, în standuri va fi oferită consiliere gratuită în materie de design de interior. Se vor putea realiza achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Expoziția se deschide pentru public joi, 1 noiembrie, ora 10, iar intrarea este liberă. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, 1 – 3 noiembrie, zilnic între orele 10 – 20, respectiv duminică, 4 noiembrie, între orele 10 – 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.