Plan roșu de intervenție – un mort şi zeci de răniţi după...

Plan roșu de intervenție – un mort şi zeci de răniţi după ce un autocar s-a răsturnat UPDATE Bilanţ revizuit al victimelor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1038917271">

Trafic blocat în aceste momente, în vestul țării, după ce un autocar care venea din Spania și în care se aflau 72 de persoane, s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe DN7, în apropierea localității Tărărăști din județul Hunedoara.

Conform DRDP Timișoara, incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 5:00, din cauză că șoferul mijlocului de transport nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

O persoană și-a pierdut viața și alți 23 de pasageri au fost răniți, fiind transportaţi la spitalele din apropiere. S-a activat Planul Roșu de Intervenție pentru victime multiple.

Se estimează că circulația va reveni la normal în jurul orei 8.30.

Foto: radioresita.ro

UPDATE 1 Potrivit ISU Hunedoara, citat de Agerpres, numărul răniţilor este de 32. Ei sunt în stare stabilă, iar medicii de la unităţile de primiri urgenţe unde au fost duşi cu ambulanţele îi evaluează.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Orăştie. Persoana decedată este o femeie care a rămas încarcerată în autocar.
UPDATE 2 Persoana care și-a pierdut viața în această dimineață este o femeie în vârstă de 50 de ani pe care salvatorii au găsit-o fără suflare, încarcerată între fiarele autobuzului.
ISU Hunedoara a intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, o mașină de descarcerare, 7 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ.
La locul accidentului s-a amplasat un punct medical avansat. Cei 32 de răniți au politraumatisme la nivelul capului și membrelor, cu toții conștienți și cooperanți, fiind transportați către spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie.

Foto: ISU Caraş-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.