Platforma Jazz Updates aduce un nou proiect inovator la Timișoara: concert Collektor

Platforma Jazz Updates aduce un nou proiect inovator la Timișoara: concert Collektor

0
DISTRIBUIȚI
Collektor susține un concert extraordinar la Timișoara

Evenimentele derulate sub umbrela #JazzUpdates_SERIES continuă la Timișoara cu un recital deosebit în cadrul căruia melomanii locali vor avea parte de prestația celor de la Collektor. Grupul este rezultatul prieteniei dintre saxofonistul Warren Walker (cunoscut din proiectul The Kandinsky Effect) și chitaristul Alex Stuart (Alex Stuart Quintet). Soundul grupului e o medie neașteptată de muzică electronică, grove-uri africane, jazz și punk.


„Proiect tânăr, Collektor se pregătește de lansarea albumului de debut, ce se prefigurează a fi nu cel mai bun album de rock al anului, nu cel mai bun album de jazz al anului, ci – lăsând la o parte toate încadrările reducționiste de genuri muzicale – unul dintre cele mai bune albume ale lui 2018“, spun organizatorii acestui concert.

Alături de Warren Walker și Alex Stuart din acest proiect mai fac parte Gael Petrina și Antonin Violot. Saxofonistul, compozitorul și producătorul Warren Walker a câștigat o diplomă Bachelor of Music la Universitatea din Nevada și susține concerte alături de The Kandinsky Effect, oddAtlas, Collektor și Twinlux, fiind membru și în alte două proiecte numite Daniel Hunter Quartet și Dirty Elegance. Artistul stabilit la Paris a evoluat în concerte alături de nume ca Cyrille-Aimée, Roberto Negro, Alex Stuart, Thomas Enhco, Todd Clouser’s A Love Electric sau Federico Casagrande, printre alții.

JazzUpdates este gâandit ca o platformă care își propune promovarea unor proiecte inovative din zona jazz-ului contemporan, artiști și initiative muzicale de avangardă.
Concertul grupului Collektor va avea loc luni 15 octombrie de la ora 21, la Zaza Fain Party, iar biletele costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.