Referendumul afectează activitatea elevilor din mai multe școli din Timiș. Anunţul Inspectoratului...

Referendumul afectează activitatea elevilor din mai multe școli din Timiș. Anunţul Inspectoratului Şcolar

0
DISTRIBUIȚI

elevi

Cursurile în cinci şcoli din judeţ vor fi suspendate în 5 octombrie, în preziua referendumului pentru familie, dar şi în 8 octombrie, în alte trei unităţi, a anunţat, astăzi, Inspectoratul Şcolar Timiş.

Şcolile închise pentru elevi în 5 octombrie sunt: Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” Timișoara, Liceul Penticostal „Logos” Timișoara, Grădinițele cu program prelungit nr.


11 și nr. 12, Grădinița cu program normal Jdioara, com. Criciova; în alte șase școli se modifică programul activităților în aceeași zi – Școlile gimnaziale 13, 21, 25, Liceul Tehnologic „Sf. Nicolae” Deta, Școlile gimnaziale nr. 2 și nr. 3 Lugoj, iar în alte trei unităţi se suspendă cursurile în 8 octombrie – Grădinița cu program prelungit nr. 1 Timișoara, Școala Gimnazială Jimbolia, doar o clasă, și Grădinița cu program normal Jdioara, com. Criciova.

Potrivit datelor făcute publice de Autoritatea Electorală Permanentă, la nivelul județului Timiș vor fi deschise 597 de secții de votare, iar cele mai multe vor funcționa în unități de învățământ, cămine culturale sau sedii de primării. 207 dintre cele 597 de secții de votare din județul Timiș vor fi deschise în Timişoara.

În Timiş, la referendumul naţional pentru modificarea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie sunt aşteptaţi la vot 624.444 de alegători cu drept de vot. Secţiile de votare se deschid sâmbătă, 6 octombrie, la ora 7:00 şi se închid la ora 21:00. Acelaşi orar este valabil şi pentru duminică, 7 octombrie, a doua zi de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.