Regele Mihai, Nicolae Ceaușescu și Gheorghe Hagi, la Timișoara. Ce expoziție inedită...

Regele Mihai, Nicolae Ceaușescu și Gheorghe Hagi, la Timișoara. Ce expoziție inedită are loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1946579868">

Expoziție inedită la Timișoara, care poate fi admirată până la sfârșitul lunii octombrie. Timișorenii pot vedea 25 de statui de ceară, printre care cele ale Regelui Mihai, Nicolae Ceaușescu sau Gheorghe Hagi, în cadrul Muzeului Figurilor de Ceară.

Figurile din ceară sunt realizate de mai mulți artiști din Bulgaria, care prezintă expoziția publicului din România pentru a doua oară. Principalele lucrări prezentate, în premieră națională, sunt cele ale Regelui Mihai și Nicolae Ceaușescu, două dintre personalitățile marcante ale istoriei României. De asemenea, expoziția mai cuprinde întruchipări fidele ale lui Cristian Ronaldo, Gheorghe Hagi, Messi, Mr. Bean, Inna, Beyonce, Vladimir Putin sau Donald Trump.

“Avem 25 de figuri de ceară și suntem pentru a doua oară în România. Acum am venit în orașul Revoluției, la Timișoara, cu revoluționarul numărul unu, “Che” Guevera și, bineînțeles, cu Nicolae Ceaușescu. Pentru prima dată în România îl avem pe Nicolae Ceaușescu și Regele Mihai. Avem și alte figuri de ceară de origine românească, precum Hagi și Inna. Lucrăm momentan la Smiley, precum și la cel mai mare tenismen miliardar, Ion Țiriac. După Timișoara, urmează București. Suntem foarte impresionați de publicul din România, ei prezintă un mare interes pentru expoziția noastră. Planul nostru este să călătorim în România cel puțin doi ani de acum înainte, pentru că este o țară foarte mare, mult mai mare decât Bulgaria. Așteptăm toți românii în muzeul nostru”, ne-a declarat Csvetan Atanasov, organizatorul expoziției.

Potrivit organizatorilor Muzeului Figurilor de Ceară, procesul de creare a unei singure statui durează aproximativ șase luni, acestea fiind realizate de artiștii bulgari care lucrează la Muzeul Retro din Varna.

Expoziția este deschisă în cadrul Shopping City Timișoara până în 31 octombrie şi poate fi vizitată între orele 10:00 – 22:00. Biletul de intrare costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari, iar copiii până în șase ani au acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.