Robu anunţă construcţia unei parcări subterane şi a alteia supraterane, în Timişoara....

Robu anunţă construcţia unei parcări subterane şi a alteia supraterane, în Timişoara. Pretextul folosit pentru un atac la adresa lui Călin Dobra

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Google Maps

Societatea de Drumuri Municipale va realiza o parcare subterană cu două niveluri pe terenul aflat în imediata apropiere a Hotelului Central şi o alta supraterană lângă Casa Tineretului. Anunţul a fost făcut, astăzi, de primarul Nicolae Robu.

„(…) Am hotărât să dăm SDM-ului undă verde să realizeze o parcare subterană cu două niveluri în parcarea de la Hotel Central. În măsura în care se poate merge şi sub spaţiul verde, se va merge şi sub spaţiul verde. Se va da drumul la studiul de fezabilitate şi vor avea primele concluzii odată cu predarea studiului de fezabilitate”, a declarat Nicolae Robu, în conferinţa susţinută la Primăria Timişoara.

O parcare supraterană se va realiza în zona Casei Tineretului din Timişoara, a mai spus Robu. „O altă parcare pe care vrem să o realizăm este una care demult de tot a fost avută în vedere, dar din diverse motive nu s-a putut trece la fapte. Tot SDM-ului i-am dat undă verde pentru realizarea unei parcări lângă Casa Tineretului, pe strada Arieş, pe acel platou.


Supraterană. Şi dacă vor dori să facă şi subterană, evident că ne bucură să fie şi unul, două etaje subterane”, a mai spus primarul.

În context, Nicolae Robu a reluat discuţia cu privire la sala polivalentă pe care şi-o doreşte în zona stadionului, aruncând câteva săgeţi înspre Consiliul Judeţean Timiş.

„Trebuie să valorificăm foarte bine terenul pe care îl avem (n.r, lângă Casa Tineretului) şi acolo va fi noul stadion pe care sigur îl va face tot CNI, la propunerea consiliului judeţean pe care noi îl susţinem în acest proiect. Acolo va fi, în zonă, sper eu, şi sala polivalentă mare pe care noi am propus-o şi mizăm şi pe susţinerea consiliului judeţean. (…) Sigur că eu aş putea oricând să propun o altă locaţie, că avem teren în zonă pentru noul stadion şi să încep o competiţie cu consiliul judeţean şi, mai mult de atât, aş avea şi pârghii să pun beţe în roate consiliului judeţean pentru că pentru orice, pentru demolare, de exemplu, consiliul are nevoie de două treimi din voturi la deliberarea respectivă, ori fără consilierii judeţeni PNL nu se pot obţine două treimi din voturi. Noi, liberalii, nu facem aşa ceva, nu facem lucruri împotriva interesului public (…) Nu încurcăm disputa politică cu decizia administrativă. (…) Aşadar, încă o dată asigur tot sprijinul pentru toate proiectele de bine în consiliul judeţean şi sper ca şi în consiliul local să găsesc susţinere din partea consilierilor PSD pentru proiectele de bine pentru Timişoara, că nu venim cu prostii (…)”, a transmis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Cine vorbeste despre corectitudine acelasi Robu individul cu doua fete! Are memoria prea scurta incat sa recunoasca ce sfori a tras cat a fost rector astfel incat sa fie reales, nepotismul girat in universitate si incompatibilitatea rector/sef de partid! Acum promoveaza proiecte stupide gen vaporase pentru transportul in comun total ineficiente, fantani cantatoare si festivaluri de doi bani. Bufonul continua sa se dea in spectacol

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.