S-au răzgândit: Ştefan Nanu rămâne „principal” la ACS Poli, care a scumpit...

S-au răzgândit: Ştefan Nanu rămâne „principal” la ACS Poli, care a scumpit biletele pentru derby-ul cu ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

Haosul continuă la ACS Poli şi înaintea primului duel din campionat cu ASU Politehnica. Schimbat din funcţie sâmbătă, Ştefan Nanu a fost „reconfirmat” de conducere până în iarnă, când ar urma o reevaluare. Tot clubul aflat în insolvenţă a luat o decizie „nepopulară” pentru duelul din weekend cu „Băieţii în ghete”, programat pe „Electrica”, scumpind biletele.

Ştefan Nanu susţinea după eşecul, scor 0-3 cu Energeticianul, că decizia de a nu mai fi antrenorul primei echipe îi aparţine, se părea însă că el va rămâne în organigrama clubului.


De pregătirea echipei urmând să se ocupe în regim de interimat Adrian Săvoiu şi Călin Frunză. Până la urmă Nanu a rămas pe funcţia iniţială, cel puţin până îi iarnă. „În urma unei analize interne, conducerea clubului nostru a decis reconfirmarea, până-n iarnă, a lui Ștefan Nanu în postul de antrenor principal. În perioada de întrerupere competițională, va urma o reevaluare completă a activității lui Nanu, a lotului de jucători și a staff-ului tehnico-administrativ”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a lui ACS Poli.

Bilete mai scumpe ca la meciul cu UTA

Pentru a doua oară în acest sezon ACS Poli a renunţat la preţurile obişnuite pentru un duel considerat mai important. Dacă de obicei şi pe „Dan Păltinişanu” şi pe „Electrica” tichetele costau 10, respectiv 15 lei, în funcţie de locaţie (tribuna II, respectiv I), la meciul cu ASU Politehnica spectatorii vor trebui să plătească mai mult. Clubul organizator a anunţat o intrare generală în valoare de 25 de lei. Decizie care nu e nici pe placul multora dintre proprii fani. La meciul cu UTA de pe „Marele oval” un tichet a costat 20 de lei iar tribunele au fost goale, doar vreo trei sute de fani făcându-şi prezenţa.

Partida ACS Poli – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, pe arena „Electrica”, de la ora 11, în runda 13 a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.