S-a răzgândit: Alexandru Pelici o va prelua mai repede pe Ripensia. Când...

S-a răzgândit: Alexandru Pelici o va prelua mai repede pe Ripensia. Când e aşteptat pe banca roş-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni

„Ripi” il va avea pe bancă pe noul ei antrenor mai repede. Anunţat iniţial in postura de „principal” al roş-galbenilor incepând cu startul anului viitor, Alexandru Pelici işi va incepe munca la gruparea timişoreană de luni, 5 noiembrie, după jocul cu FC Argeş din acest weekend.

Pelici (44 de ani) anunţase iniţial că doreşte o pauză după experienţa de la Hermannstadt.


Tehnicianul timişorean a ajuns la un acord cu Ripensia valabil pe un an şi jumătate incepând din data de 1 ianuarie 2019. Totuşi, cel care va pregăti in premieră o grupare din oraşul natal işi va incepe mandatul mai devreme.

„Pelici va lua loc pe banca lui Ripi începând de luni, 5 noiembrie”, se arată in comunicatul clubului. Săptămâna viitoare Alexandru Pelici va fi prezentat oficial.

Vineri, de la ora 18.00, Ripensia intâlneşte FC Argeş pe „Dan Păltinişanu”, in runda a 15-a, iar de pregătirea echipei pentru acest meci se va ocupa „secundul” Iulian Munteanu. Directorul sportiv Radu Suciu a avut rol de antrenor principal interimar din runda a VI-a a acestui sezon, după despărţirea de Ciprian Urican.

Ripensia se află intr-o situaţie complicată in Liga a II-a, fiind pe locul 16, retrogradabil, cu doar 13 puncte din 14 etape. Situaţia din clasament a şi grăbit probabil sosirea noului tehnician.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.