Scandalagiii din zona Traian, arși la buzunare de polițiștii locali. Ce nereguli...

Scandalagiii din zona Traian, arși la buzunare de polițiștii locali. Ce nereguli au mai fost descoperite FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Zona Traian a intrat în vizorul polițiștilor locali din Timișoara după ce persoane de etnie rromă ar fi dat foc unei case din cartier, la sfârșitul lunii septembrie, nemulțumiți că au primit un ordin de evacuare dintr-o locuință socială a primăriei.

Poliția Locală Timișoara a informat, astăzi, că în urma controalelor efectuate în ultima săptămână în Piața Traian, au fost aplicate peste 100 de amenzi, după ce s-au descoperit o serie de nereguli. De la începutul săptămânii trecute au fost instituite inclusiv patrule permanente de polițiști locali în cartier, pedestre pe timp de zi și auto pe timp de noapte.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, 27 de persoane au fost sancționate după ce au provocat scandaluri în zonă și au jignit cetățenii.

“În urma acțiunilor punctuale au fost aplicate un număr de 102 sancțiuni contravenționale în valoare de 59.590 lei. Dintre acestea, 27 au fost aplicate pe linie de ordine publică persoanelor care au provocat scandaluri și au adresat cuvinte și expresii jignitoare cetățenilor. Pe linie comercială au fost verificate un numar de 12 societati comerciale, fiind aplicate sancțiuni pentru lipsa acordului de funcţionare, a comercializării de mărfuri cu termen de valabilitate expirat şi neafişarea denumirii comerciantului. Pe linie de disciplină în construcții, polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru neîntreținerea clădirilor. Pe linie de protecție a mediului au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale celor care nu au întreținut curățenia în zonă, iar pe linie rutieră, polițiștii locali au constatat un număr de 43 de sancțiuni contravenționale pentru oprire și staționare neregulamentară”, au informat reprezentanții instituției.

De asemenea, oamenii legii spun că au acționat în zona Traian și pentru prevenirea infracționalității stradale și a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora, locuri în care au loc frecvent astfel de fapte.

“Totodată, pentru prevenirea și combaterea actelor de furt, vandalism, distrugere, degradare a mobilierului stradal, instalațiilor și accesoriilor aferente și al asigurării unui climat de ordine și siguranța publică pe malul Canalului Bega, respectiv zona aferentă Pieței Traian, mai exact Splaiul Nistrului – Splaiul Peneș Curcanul – Parcul Uzinei, polițiștii locali din cadrul Biroul Patrulare Navală au patrulat în special în această parte a Canalului Bega, acționând în scopul prevenirii, descurajării și combaterii faptelor de încălcare a normelor legale”, a mai arătat Poliția Locală Timișoara.

Acțiunile oamenilor legii în zona Traian vor continua și în perioada următoare.

2 COMENTARII

  1. Tiganii au trait in Traian de cand ma stiu, asa cam de prin 80′ si probabil ca unii din ei se stiu la fel… Acum s-au „sesizat” toate autoritatile care stiu de cand lumea stiu ca ei isi fac veacul „ca tiganu'” in Traian… Really?, Old news!

  2. Pirandele care citeau in palma in Traian, cele care videau seminte si cocosi sunt tot acolo, doar ca acum au evoluat si s-au inmultit… Ca doar nimeni nu s-a intrebat pana acum cum se intretin rejectii societatii… cauza si efect?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.