Scene incendiare cu ”Blonda de la Albota”, dezlănțuită pe o terasă din...

Scene incendiare cu ”Blonda de la Albota”, dezlănțuită pe o terasă din centrul Timișoarei. Imagini interzise minorilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

Imagini incredibile filmate în această după amiază pe o terasă din zona Pieții Unirii din Timișoara, unde o tânără a reușit să atragă toate privirile cu ieșirile sale necenzurate. Femeia este celebră pentru ieșirile sale, fiind poreclită ”Blonda de la Albota”, numele real al acesteia – Alina Badea. Anul trecut, beată, a furat, dintr-o benzinărie de pe autostrada A1, mașina unui șofer care a luat-o la ocazie. Anterior, a fost condamnată la trei ani cu suspendare după ce a ucis cu mașina o bătrână pe trecerea de pietoni.


Femeia este vedetă pe Youtube unde au apărut, de-a lungul timpului, mai multe înregistrări în care nu se mai putea ține pe picioare.

Alina Badea a apărut în zona Pieții Unirii încă de la primele ore ale dimineții și s-a oprit la o terasă, unde a băut un pahar de vin după ce toată noaptea a chefuit. A plecat apoi, legănându-se, spre o altă terasă unde și-a găsit alți tovarăși de pahar. La un moment dat, incitată de muzică, aceasta s-a ridicat în picioare și a început să danseze lasciv spre bucuria tovarășilor de petrecere. Aceasta nu a ezitat să-și ridice bluza și să-și etaleze sânii siliconați.

Scenele s-au repetat de mai multe ori, femeia neavând nicio problemă cu privirile care i se aruncau de la mesele vecine sau de către cei care erau trecători prin zonă. La un moment dat, unul dintre petrecăreți nu s-a mai putut abține și a sărutat-o pe sâni, iar într-un alt moment blonda i-a dansat în brațe unuia dintre cei cu care a băut toată după amiaza bere. Între două show-uri, femeia îi mai certa pe cei de la masă și le spunea că ea o să ajungă la pușcărie. ”Blonda de la Albota” a părăsit terasa când s-a întunecat, pășind cu greu pe piatra cubică din Piața Unirii, dar a reușit să reziste pe tocuri, sprijinită de  unul dintre tinerii cu care a petrecut toată ziua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.