SCM Politehnica a învins lejer Sibiul în Cupă fără „principalul” Pero Milosevic...

SCM Politehnica a învins lejer Sibiul în Cupă fără „principalul” Pero Milosevic pe bancă. Muntenegreanul a fost suspendat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Handbal Club Sibiu – Facebook

La doar două zile de la eşecul suferit la malul mării, cu Dobrogea Sud, SCM Politehnica s-a oprit în Ardeal pentru un duel în manşă unică din 16-imile Cupei României. Formaţia alb-violetă s-a impus fără probleme pe terenul divizionarei secunde HC Sibiu, scor 36-22, şi a avansat în faza următoare a competiţiei.

Bănăţenii au fost conduşi de pe margine de „secundul” Atilla Horvath, în condiţiile în care tehnicianul Pero Milosevic văzuse cartonaşul roşu în duelul cu constănţenii, primul meci pierdut de Poli în acest sezon.


La jumătatea reprizei HC avea chiar 8-6 pe tabelă, dar avantajul nu a ţinut mult. 17-14 în favoarea echipei de primă ligă era scorul înregistrat la pauză.

În partea a doua SCM Politehnica s-a detaşat treptat pe tabelă. Practic, jocul a fost decis când încă mai erau zece minute de disputat. De la 22-28 ecartul a tot crescut până la final în favoarea vizitatorilor.

La Sibiu gazdele au reuşit să menţină echilibrul doar în prima parte a întâlnirii, deşi oaspeţii timişoreni au folosit şi jucători cu minute mai puţine în campionat.

SCM Politehnica (marcatori): Trif 8 goluri, Neamțu 8, Păiuș 6, Irimescu 6, Șania 4, Orbovic 3, Furak 1.

Cele mai multe reuşite ale Sibiului au venit din partea lui Ovidiu Pasere (7 goluri) şi Radu David (ex-Poli, 5 goluri).

Pentru SCM Poli urmează duelul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, meci programat duminică, de la ora 11.00. Optimile de finală ale Cupei sunt programate pe 8 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.