SCM Politehnica a câştigat duelul orgoliilor cu Minaur Baia Mare. Alb-violeţii stau...

SCM Politehnica a câştigat duelul orgoliilor cu Minaur Baia Mare. Alb-violeţii stau mai bine ca Steaua şi Dinamo după cinci runde

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii pregătiţi de Pero Milosevic au obţinut astăzi un succes important pe teren propriu. SCM Politehnica a trecut cu 25-23 de rivala maramureşeană Minaur Baia Mare. Nu a fost un joc uşor pentru gazde în prima repriză, dar timişorenii au reuşit o prestaţie solidă în partea secundă, mai ales prin noii veniţi.

Oaspeţii au controlat primele 20 de minute ale partidei, având constant un avantaj de două goluri.


SCM Poli a recuperat însă diferenţa şi a trecut în avantaj înaintea pauzei. Repriza secundă s-a reluat de la scorul de 12-10 în favoarea amfitrionilor. Portarul Varo, dar şi marcatorii Sadoveac ori Vuk Milosevic au făcut ca bănăţenii să-şi asigure un avantaj consistent pe final. În minutul 50 scorul era 21-16 în favoarea gazdelor. Diferenţa de cinci goluri fiind menţinută până în penultimul minut.

Prin acest succes SCM Poli urcă peste bucureştenele Dinamo şi Steaua în clasamentul Ligii Zimbrilor. Alb-violeţii au în acest moment 11 puncte prin trei victorii şi două remize, necunoscând gustul înfrângerii în noul sezon. În weekendul următor formaţia pregătită de Pero Milosevic are o misiune aparent mai grea, pe terenu celor de la Dobrogea Sud, echipa care a învins-o în finala Cupei din ediţia trecută.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 8 goluri, V. Milosevic 6, Pribanic 5, Orbovic 2, Marjanovic 2, Fenici 1, Varo 1.

Minaur (marcatori): Csepreghi 8, Brajovic 4, Vujadinovic 4, Mureșan 2, Haiduc 2, Nagy 1, Popescu 1, Ștefan 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.