SCM Timişoara a cedat din nou spre final. „Leii” nu au avut...

SCM Timişoara a cedat din nou spre final. „Leii” nu au avut „chimie” nici la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieşi

„Leii din Banat” au adunat patru eşecuri din patru jocuri în noul sezon. În această seară SCM Timişoara a fost învinsă la Sibiu, de către CSU, scor 78-90, după un final de joc slab pentru alb-violeţi. Formaţia pregătită de Miodrag Perisic nu pare încă „legată” după transferurile din vară.

Gazdele şi-au adjudecat la limită primul sfert, cu 22-21.


Interesant e că al doilea sfert s-a încheiat cu exact acelaşi scor, după ce, pe parcursul său, bănăţenii reuşiseră să revină pe tabelă. A fost 33-34 în urma coşului lui Diculescu. Iar în a treia pătrime a întâlnirii Popa Calotă şi-a dus echipa la +3 (55-58). După acest moment însă oaspeţii au cedat iniţiativa.

Sibiul a condus cu 63-58 şi a încheiat sfertul 3 cu patru puncte avantaj. Ultimele zece minute au aparţinut în totalitate „Vulturilor”, care au ciugulit ce a mai rămas din adversar. Hardy şi-a desprins mai întâi echipa la +7, apoi Tamulis şi Pratt au dus scorul la 86-71, cu lejeritate şi de la distanţă. Practic conturile erau ca şi încheiate când mai erau trei minute şi jumătate din duel.

Vlada Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al partidei şi al „leilor”, cu 24 de puncte marcate. Pentru SCM au mai punctat: Randolph (14), Popa Calotă (13), Diculescu (10), Stojadinovic (9), Brown (6) şi Pesakovic (2). De partea cealaltă Isaiah Philmore a marcat 14 puncte pentru sibieni, pentru care a avut o evoluţie foarte bună în prima parte şi ex-timişoreanul Lucas Tohătan (11 pt.).

Următorul joc al bănăţenilor va fi pe teren propriu, cu Steaua, în jurul datei de 3 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.