SCM Timişoara, la al treilea eşec consecutiv în noul sezon. „Leii” au...

SCM Timişoara, la al treilea eşec consecutiv în noul sezon. „Leii” au irosit un avantaj de 15 puncte cu Piteştiul lui Mladen Jeremic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timișoara / Facebook

„Leii din Banat” nu s-au putut bucura de gustul victoriei nici în cel de-al treilea joc oficial al ediţiei 2018-19 a Ligii Naţionale. SCM Timişoara a condus vreme de 31 de minute pe terenul celor de la BCMU FC Argeş Piteşti, dar la final gazdele s-au impus cu 96-91 (38-46).

SCM-ul şi-a adjudecat clar primul sfert al partidei din Trivale, scor 25-16.


Apoi a condus şi cu 33-18. În urma celui de-al doilea sfert gazdele au recuperat doar un punct, astfel că bănăţenii aveau opt puncte în plus la pauză.

Sfertul 3 a fost cel în care Argeşul s-a apropiat constant iar înaintea pătrimii finale tabela indica un avantaj fragil pentru alb-violeţi: 68-69. Gazdele au recuperat şi acest punct în debutul sfertului final şi au gestionat mai bine finalul deşi cu 33 de secunde înainte de final cele două alb-violete erau despărţite doar de patru puncte. Un aport important la succesul gazdelor l-a avut ex-bănăţeanul Jeremic.

Vladan Vukosavljevic a fost coşgheterul „leilor” şi totodată cel mai bun marcator al partidei. Acesta a realizat double double-ul prin cele 30 de puncte şi 11 recuperări realizate. Din tabăra SCM-ului Vukosavljevic a fost urmat la capitolul reuşite de Popa Calotă (17 puncte), Komatina (13), Randolph (12), S. Brown (10), Pesakovic (5), Diculescu (2) şi Stojadinovic (2). De partea cealaltă principalul realizator a fost ex-timişoreanul Mladen Jeremic, autor a 26 de puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează un nou meci în deplasare, de această dată pe parchetul Sibiului, duel programat miercuri, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.