SCM Timişoara a pierdut lupta de acasă cu U-BT Cluj-Napoca. „Leii” rămân...

SCM Timişoara a pierdut lupta de acasă cu U-BT Cluj-Napoca. „Leii” rămân fără victorie după un final nefast cu ardelenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieşi

Meci decent făcut de „Leii din Banat” în primul meci acasă din acest sezon, dar insuficient pentru a trece de una dintre forţele campionatului. U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 90-86 pe parchetul lui SCM Timişoara iar bănăţenii au două înfrângeri după primele două meciuri în noul campionat.

Încă din primul sfert era evident că timişorenii şi clujenii vor avea un duel strâns. Primii care s-au distanţat pe tabelă au fost oaspeţii. Aceştia au avut +7, dar după zece minute scorul era mai strâns 22-25. În cel de-al doilea sfert gazdele au revenit temporar pe tabelă, comeback-uri care au amintit de debutul de la Oradea. La fel ca şi contra CSM-ului, adversarii şi-au recuperat deficitul iar U-BT conducea la pauză mai clar, cu 52-46.

Final nefavorabil

La reluare SCM a recuperat treptat, a redobândit avantajul, după care tot oaspeţii pregătiţi Mihai Silvăşan se aflau pe plus înaintea pătrimii finale: 67-71.


Finalul avea să fie strâns, cu timişorenii având pentru prima dată un avantaj de patru puncte când mai erau trei minute şi jumătate din meci. Peste doar două minute însă situaţia s-a schimbat din nou după reuşita lui Vlad Moldoveanu, care a dus scorul la 81-83, avantaj Cluj. Mai „legaţi” oaspeţii şi-au mărit ecartul prin triţa lui Rasic (81-86) iar alb-violeţii au ratat şi următorul atac. De la „libere” acelaşi Moldoveanu a mai suplimentat cu un punct zestrea oaspeţilor. Suspansul nu a dispărut total când mai erau 34 de secunde, căci Randolph şi-a apropiat echipa la patru puncte, tot de la „libere”. La reluare Brown recuperează dar nu reuşeşte să înscrie şi Randolph faultează, permiţându-i lui Moldoveanu să refacă diferenţa precedentă. Popa-Calotă nu a reuşit să mai aprindă speranţele, ratând o liberă când mai erau 20 de secunde. Ultimele puncte i-au aparţinut lui Marinov, pentru U-BT, respectiv Brown, pentru SCM,.

Cei mai buni marcatori ai „leilor” în acest joc au fost Brandon Randolph şi Sherwood Brown, ambii cu câte 14 puncte. Stojadinovic (13 puncte), Vukosavljevic (12), Baciu (9), Pesakovic (9), Popa Calotă (8) şi Diculescu (4) au fost ceilalţi realizatori ai SCM-ului. De partea cealaltă, Kyndall Dykes a fost cel mai bun marcator al U-BT-ului şi al partidei, cu 20 puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează o deplasare mai accesibilă, la Piteşti, meci programat vineri, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.