SCM Timișoara încearcă să-și atragă susținerea celorlaltor echipe din oraș. Ce spune...

SCM Timișoara încearcă să-și atragă susținerea celorlaltor echipe din oraș. Ce spune Miodrag Perisic despre dificila întâlnire cu U-BT

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timișoara / Facebook

”Leii din Banat” au mâine primul examen pe teren propriu în noul sezon. SCM-ul primește vizita puternicei U-BT Cluj-Napoca, grupare care a câștigat în prima rundă cu Piteștiul. Tehnicianul Miodrag Perisic consideră că alb-negrii sunt cea mai bună echipă de baschet din țară, deși în prima rundă formația sa a fost învinsă de campioana la zi, CSM Oradea.

”Cu siguranță, va fi un meci dificil. Așa cum arată lucrurile acum, Clujul este cea mai bună echipă din țară. Oradea deține titlul de campioană, însă toată lumea spune că U-BT are cel mai bun lot.


În ceea ce ne privește, cinci jucători străini au debutat în Liga Națională română, în prima etapă, la Oradea, iar Diculescu a avut pentru prima oară în cariera sa un rol important într-un meci de seniori, cu cele 15 minute jucate. Pentru ei a fost ceva nou și tuturor ne-a fost un pic greu. Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, deoarece jucăm acasă, dar întâlnim o formație care probabil este peste CSM Oradea. Va fi un duel foarte solicitant, dar avem dreptul să sperăm. Va trebui să dăm maximum, să facem un joc bun, așa cum am făcut de câteva ori în perioada precompetițională, atunci când am fost concentrați, când am arătat energie și agresivitate. Dacă le vom avea pe toate acestea, putem spera să fim fericiți după meciul cu Clujul”, a declarat Miodrag Perisici, tehnicianul ”leilor”.

Partida SCM Timișoara – U-BT Cluj-Napoca din runda a 2-a a Ligii Naționale se dispută sâmbătă, de la ora 19.00 în Sala ”Constantin Jude”. Un bilet de acces costă 10 lei. Clubul de baschet alb-violet încearcă să-și atragă susținere și din partea celorlaltor echipe din oraș. Astfel, cei care fac parte din grupările timișorene și sunt interesați să participe la meciurile ”leilor” pot trimite un tabel cu numele jucătorilor și a persoanelor din staff-urilor tehnic și administrativ la adresa baschetscmtimisoara@gmail.com pentru a-și asigura accesul, pe la intrarea sportivilor. De asemenea, pe aceeași adresă sau direct la sediul clubului sunt așteptate și legendele clubului, care pot solicita un card gratuit de intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.