Se aprind miriştile în vestul ţării. Avertismentul pompierilor FOTO

Se aprind miriştile în vestul ţării. Avertismentul pompierilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1620798486">

Perioadă încărcată pentru toate Inspectoratele de Urgență din vestul țării. În Timiș, la sfârșitul săptămânii trecute, pompierii au fost solicitați să intervină în zeci de cazuri pentru a stinge incendiile de vegetație, dar și la o hală dezafactată, unde incendiul a mistuit totul.

În județul Arad situația a fost asemănătoare. Ieri seară a fost nevoie ca angajații Detașamentului de Pompieri Arad și cei din Detașamentul de Pompieri Ineu să își unească forțele pentru a stinge incendiile de miriște, vegetație uscată și resturi vegetale.

Au fost raportate 12 astfel de cazuri. Reprezentanții ISU Arad fac un apel ca populația să renunțe la curățarea terenurilor prin incendiere, iar în cazul în care își curăță curtea sau grădina și intenționează să ardă resturile vegetale, operațiunea să fie supravegheată și executată atunci când vântul nu este puternic.

Foto: Facebook/ISU Arad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.