Se închide din nou traficul prin pasajul Michelangelo. Care este motivul

Se închide din nou traficul prin pasajul Michelangelo. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Din nou vești proaste pentru șoferii din Timișoara. Reprezentanții Aquatim, societatea de apă și canal a orașului, au informat că sâmbătă, 20 octombrie, circulația va fi oprită complet prin pasaj, între orele 08:00 – 12:00. Asta pentru că vor avea loc lucrări de mentenanță la stația de pompare a apei uzate din pasajul Michelangelo.

“Sâmbătă, 20 octombrie, Aquatim va desfășura o serie de lucrări de mentenanță la stația de pompare a apelor uzate din centrul Pasajului Michelangelo, precum și a rețelei de canalizare stradală și a receptorilor pluviali aflați în zona lui.


Stația de pompare cuprinde trei pompe, dintre care una va fi scoasă pentru a i se face revizia. Această activitate va afecta traficul rutier în zona respectivă, circulația fiind oprită în pasaj între orele 08:00 și 12:00”, a informat, astăzi, Aquatim.

De asemenea, dacă vremea va permite, în următoarele două sâmbete, respectiv în 27 octombrie și 3 noiembrie, reprezentanții societății vor interveni din nou pentru revizia la celelalte două pompe, lucrările urmând a fi anunțate din timp.

Vă reamintim că și sâmbătă, 13 octombrie, timp de cinci ore, circulația prin pasajul Michelangelo a fost închisă, tot pentru ca Aquatim să desfășoare lucrări de mentenanță la stația de pompare a apelor uzate, care deservește pasajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.