ȘOCANT Acuzat că a ucis cu 11 lovituri de cuțit, trimis în...

ȘOCANT Acuzat că a ucis cu 11 lovituri de cuțit, trimis în arest la domiciliu la trei luni de la tragedie. Reacția disperată familiei victimei

1
DISTRIBUIȚI

Decizie șoc a Curții de Apel Timișoara în cazul unui acuzat de omor, la trei luni după ce a fost identificat de anchetatori ca fiind principalul suspect. Minorul T. Alexandru (16 ani) a fost acuzat în urma anchetei Parchetului de  pe lângă Tribunalul Timiș de faptul că „în seara zilei de 12.07.2018, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla în locuința victimei din comuna Giulvăz, județ Timiș, locuință în care fusese invitat de către victima, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, inculpatul i-a aplicat acesteia numeroase lovituri de cuțit în zona pieptului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia”.


Ulterior a fost arestat pentru 30 de zile pentru uciderea bărbatului în vârstă de 57 de ani.

Când a judecat contestația la decizia Tribunalului Timiș care a decis prelungirea arestului preventiv pentru bărbatul acuzat de omor, Curtea de Apel Timișoara a admis cererea acestuia și a decis să schimbe arestul preventiv cu arestul la domiciliu, considerând că nu mai există motivele care au stat la baza arestării preventive și a decis ca adolescentul să stea acasă și să se prezinte ori de câte ori este chemat de anchetatori sau de instanșă. În baza deciziei definitive, T. Alexandru a fost eliberat din arestul Poliției Timiș.

Marin Manole, fratele celui ucis, s-a declarat șocat de decizia Curții de Apel Timișoara, declarând pentru PRESSALERT.ro: „Nu îmi vine să cred așa ceva. L-a ucis pe fratele meu cu 11 lovituri de cuțit și acum ne trezim că este acasă. Noi stăm la trei case de el. Cine-mi garantează că nu ne atacă și pe noi? Am soție, copil, lucrez de noapte. Stau cu teamă că se poate întâmpla orice. Nu se poate așa ceva. Am vorbit și cu polițiștii. Mi-au spus că s-au trezit cu el acasă. Îmi e frică pentru mine și familia mea”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.