Solista proiectului Thy Veils a lansat o nouă melodie ce se află...

Solista proiectului Thy Veils a lansat o nouă melodie ce se află la intersecția dintre minimal techno și dream pop, Megavoid VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alira Mun a lansat un nou videoclip

Megavoid este noul single semnat Alira Mun, o producție muzicală „ce se află la intersecția dintre minimal techno și dream pop, cu evidente tendințe experimentale“, după cum spune artista. În timp ce versurile adresează simbolic diferitele valențe ale iubirii, partea sonică poate fi văzută atât ca muzica unui club futurist, cât și coloana sonoră a unei secvențe cinematice suprearealiste ce se desfășoară în mintea ascultătorului aflat în confortul căminului său.

Partea video ce însoțește piesa Megavoid translatează în imagine aceleași proprietăți futuriste, onirice și experimentale ale piesei.


În progresul ei de a deveni un producător artistic complet, video-ul Megavoid o prezintă pe Alira Mun nu doar ca autor al muzicii, dar și în calitate de coregraf, dansator, regizor, scenarist și editor al acestei producții. În partea de inginerie de sunet îl putem găsi pe binecunoscutul Attila Lukinich (Alexandrina, Implant Pentru Refuz, Negură Bunget, Thy Veils), iar de partea de efecte speciale și secvențe de videoart s-a ocupat Daniel Dorobanțu.

O vocalistă foarte expresivă, producător de muzică electronică și performer, Alira Mun s-a născut în urmă cu 24 de ani. Din 2016 este membru Thy Veils unde, în calitate de vocalist și co-autor muzical, a încântat prin talentul și prezența sa scenică, doar în acest an, publicul din Tbilisi, Atena, Berlin și Cetatea Oradea. Publicul timișorean a întâlnit-o în luna iulie în Biserica Millenium ca invitată specială a lui Daniel Dorobanțu, în cel de-al 9-lea spectacol din seria Concertelor De Basm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.