Surpriză în cel mai recent sondaj al lui Nicolae Robu. Primarul vrea...

Surpriză în cel mai recent sondaj al lui Nicolae Robu. Primarul vrea să ştie de câtă încredere se bucură Werner Wolff, directorul Tarom, într-o viitoare bătălie politică

0
DISTRIBUIȚI

Wolff Werner Wilhelm

Nicolae Robu a început deja să testeze terenul pentru alegerile locale din 2020, după ce ieri şi-a anunţat intenţia pentru o nouă candidatură la Primăria Timişoarei. Robu a demarat, pe Facebook, un sondaj, prin care vrea să afle de câtă încredere se bucură potenţialii săi contracandidaţi.

În „cercetarea” demarată pe pagina de socializare, Nicolae Robu include nouă dintre principalii oameni politici care l-ar putea concura în viitoarea cursă pentru Primăria Timişoara. Cei care sunt invitaţi să răspundă la întrebări au patru variante
de răspuns: „Da”, „Nu”, „Nu mă pot pronunţa, deşi ştiu cine este”, „Nu ştiu cine este”.

Robu măsoară încrederea de care se bucură în rândul populaţiei nu doar el, ci şi Ben Oni Ardelean (deputat PNL), Titu Bojin (consilier judeţean UNPR, fost preşedinte PSD Timiş şi CJT), Marius Craina (PSD, directorul Spitalului Judeţean Timişoara), Dan Diaconu (viceprimar PNL al Timişoarei), Călin Dobra (preşedintele interimar al PSD Timiş, liderul CJ Timiş), Nicu Fălcoi (senator USR), Sorin Grindeanu (fost premier) şi Marilen Pirtea (deputat PNL, rectorul UVT).

Surpriza cea mare e că Robu l-a inclus în sondaj pe timişoreanul Werner Wolff, directorul Tarom, care este apolitic. Werner Wolff a declarat recent, în cadrul evenimentului de semnare a primului parteneriat strategic dintre Tarom şi Asociaţia ATCCE 2021, că îşi propune să îşi folosească expertiza şi pentru rezolvarea problemelor cu care Timişoara se confruntă pentru că „Timișoara are un potențial extraodinar, doar că lumea încă nu l-a recunoscut, sau cel puțin încă nu l-a revăzut”.

Nicolae Robu a anunţat, ieri, că vrea să candideze pentru încă un mandat la Primăria Timişoara.


Ulterior, Călin Dobra, preşedintele interimar al PSD Timiş, a spus că partidul va ieşi „în cel mai scurt timp” cu un nume „categoric din interiorul partidului”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.