Surpriză pe piaţa hotelieră din Timişoara. Ce brand cu greutate vine la...

Surpriză pe piaţa hotelieră din Timişoara. Ce brand cu greutate vine la noi anul viitor

0
DISTRIBUIȚI

Un nou nume internaţional cunoscut intră pe piaţa locală şi anunţă deschiderea unei unităţi la Timişoara, în 2019.

Este vorba de un hotel sub sigla Mecure. Afacerea este realizată între Orbis Hotel Group – partener strategic al AccorHotels, lider la nivel global în domeniul turismului în Europa de Est – şi societatea Paneracons I&I. Deschiderea primului hotel în Timișoara va avea loc anul viitor, în urma semnării unui acord de franciză pentru o unitate Mercure cu partenerul local al Paneracons I&I.

„În conformitate cu strategia Orbis, consolidăm și mai mult poziția noastră de lider în România prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri sub brandurile AccorHotels, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe regionale precum Timișoara. Odată cu deschiderea Mercure Timișoara, extindem în continuare portofoliul de hoteluri pe care îl oferim clienților noștri în toată țara, care  numără în prezent 11 hoteluri existente, de la segmentele upscale la cele economice, și are deja 6 hoteluri în curs de dezvoltare”, a anunţat Gilles Clavie, din partea Orbis.

Hotelul nou construit va oferi 60 de camere confortabile şi va fi situat în vecinătatea centrului orașului Timișoara, al doilea oraș ca mărime din România, care deţine şi titlul Capitala Europeană a Culturii în anul 2021.

„Suntem mândri și încrezători că, în cele din urmă, proiectul visat de compania noastră a devenit realitate, într-o perioadă de mare oportunitate pentru industria ospitalității din Timișoara.


Suntem siguri că un hotel cu o înaltă calitate și cu un brand de renume, cum este Mercure, va susține proiectul turistic al orașului nostru, Capitala Europeană a Culturii 2021, și va contribui la creșterea turismului în general. De asemenea, o altă provocare pentru noi a fost mobilizarea tuturor resurselor necesare, astfel încât să facem acest hotel prima clădire din România care va obține certificarea Outstanding din partea BREEAM, cea mai înaltă clasificare în controlul clădirilor ecologice. Astfel, vom deschide primul hotel cu cele mai bune condiții pentru un trăi sănătos în interior și cel mai înalt nivel al dotărilor tehnologice, toate acestea pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul ospitalității pentru orașul nostru”, a declarat Ionuț Iakab, reprezentantul companiei partenere a proiectului.

Hotelul, a cărui deschidere este planificată pentru al doilea trimestru al anului 2019, se va alătura rețelei Mercure, brandul de tip midscale al AccorHotels. Vă reamintim că, de curând a fost anunţată investiţia derulată cu cei de la Bega Grup pentru construirea la Timişoara a unui alt nou hotel, sub sigla Ibis, tot aparţinând celor de la AccorHotels.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.