Tarifele pe care trebuie să le plătească șoferii pentru a parca în...

Tarifele pe care trebuie să le plătească șoferii pentru a parca în Timișoara în 2019

1
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru șoferi. Aceștia vor plăti același tarif pentru parcarea pe raza municipiului Timișoara în 2019 la fel ca în urmă cu șase ani.

Aleșii locali vor vota, astăzi, în ședință extraordinară, un proiect de hotărâre privind “tarifele aplicate pentru parcarea pe raza municipiului Timișoara”. Din documentația care însoțește proiectul de hotărâre aflăm că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, SC Drumuri Municipale Timișoara a solicitat primăriei aprobarea tarifelor de parcare valabile pentru anul 2019, “în sensul menținerii acelorași tarife ca și în anii precedenți”.

“Arătăm că societatea Drumuri Municipale Timişoara, care a încorporat prin absorbţie societatea Administrarea Domeniului Public SA, administrează sistemul Timpark de gestionare a parcărilor din municipiu.


Aceasta a realizat mai multe investiţii (locuri de parcare) din fondurile obţinute din exploatarea sistemului Timpark în zonele date în concesiune”, scrie în raportul care însoțește proiectul ce va fi supus votului astăzi.

Astfel, SDM a propus ca tarifele care vor fi aprobate pe anul 2019 să fie aceleași cu cele stabilite pentru 2013, an din care acestea nu au mai fost mărite.

Prezentăm mai jos propunerile de tarife de parcare pentru anul 2019.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.