Tragedie în Timiş. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident...

Tragedie în Timiş. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident feroviar UPDATE 2 Cine sunt victimele FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

Carnagiu în Timiş, în urma unui accident feroviar care a avut loc astăzi, la primele ore ale dimineţii. Din primele informaţii ale poliţiştilor, patru persoane şi-au pierdut viaţa în incidentul care a avut loc pe strada Honoriciului, din Lugoj.

UPDATE 1 Incidentul s-a produs pe strada Smârdan, în apropiere de strada Honoriciului, între un autoturism şi un tren marfar. Trecerea la nivel de cale ferată este semnalată cu semibariere, dar și cu semafor.

Foto: Google Maps

Potrivit IPJ Timiş, şoferul autoturismului nu a respectat culoarea roșie, care semnala apropierea trenului marfar, atunci când s-a produs coliziunea. Impactul a fost fatal pentru cele patru persoane din mașină, trei femei și un bărbat.

Circulatia feroviară este blocată. Potrivit pompierilor, garnitura este încărcată cu izopentan, un lichid extrem de inflamabil. Nu există pericol de incendiu. 

Foto: lugojinfo.ro

UPDATE 2 Bărbatul care conducea autoturismul marca Volkswagen ce a intrat în trenul marfar şi-a pierdut viaţa la 47 de ani.


În maşină se aflau trei femei cu vârste între 38 și 45 de ani.

Cu toții veneau dinspre localitatea Pietroasa Mare, situată la 11 km de Lugoj. În momentul producerii incidentului, atât semnalele acustice, cât și cele luminoase erau în funcțiune și atenționau apropierea marfarului. Autoturismul a fost distrus în totalitate.

UPDATE 3 „Un bărbat în vârstă de 47 de ani ce se afla la volanul unui autoturism nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu cale ferată din municipiul Lugoj, prevăzută cu semibariere și semnale acustice și luminoase, intrând în coliziune cu un autotren de marfă, ce se deplasa din direcția Lugoj – Caransebeș. În urma impactului, patru persoane au decedat: șoferul autoturismului, în vârstă de 47 de ani și trei femei cu vârste cuprinse între 38 și 46 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.