Țiganii fac legea la Timișoara. Locuri de parcare, rezervate cu saci cu...

Țiganii fac legea la Timișoara. Locuri de parcare, rezervate cu saci cu moloz. Măsura luată de polițiștii locali FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1720523852">

parcare tigani

Țiganii fac legea pe domeniul public, la Timișoara. Un bărbat a fost amendat de polițiștii locali după ce și-a rezervat locuri de parcare pe B-dul C. D. Loga, în dreptul clădirii aflate la numărul 40, prin punerea de saci cu moloz pe stradă.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului, ieri, ca urmare a unor sesizări, și au aplicat sancțiunea maximă prevăzută de lege, o amendă de 1.500 de lei unui bărbat de etnie rromă, în vârstă de 43 de ani.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, acesta nu este singurul caz de acest gen. În ultimele săptămâni au fost aplicate alte opt sancțiuni celor care și-au rezervat locuri de parcare cu diverse obiecte, cum ar fi scaune, lăzi, saci, alte obiecte de mobilier, în zone precum Calea Martirilor, Str. Aurelianus, Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Sfântul Ioan, Pictor Zaicu, Liviu Rebreanu, Proclamația de la Timișoara.

“Poliția Locală reamintește că este interzisă rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau pe domeniul public fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara și semnalizarea acestora cu altfel de însemne, marcaje sau dispozitive decât cele agreate de comisia menționată. Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 800 și 1.500 lei”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.