Șef de secție de la Spitalul Militar Timișoara, ridicat de DNA. Sumă...

Șef de secție de la Spitalul Militar Timișoara, ridicat de DNA. Sumă imensă de bani găsită la percheziție UPDATE 2 Decizia procurorilor în cazul medicului FOTO și VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Lovitură supriză a DNA Timișoara astăzi – anchetatorii anticorupție însoțiți de polițiști de la DGA au descins la Spitalul Militar Timișoara. Cel vizat a fost dr. Eugen Poșiar, șeful secției Interne a spitalului, care este angajat ca și personal civil contractual. Conform primelor informații, acesta este acuzat de faptul că a primit bani pentru ca pompieri, jandarmi sau angajați ai penitenciarelor să se poată pensiona anticipat sub pretextul că sunt bolnavi. Eugen Poșiar făcea parte din comisia de expertiză medico-militară a Spitalului Militar Timișoara. Anchetatorii i-au percheziționat biroul și locuința.

Conform ultimei declarații de avere, medicul are împreună cu soția sa un teren intravilan de 400 de metri pătrați, o casă de 420 mp, două garsoniere, o casă de vacanță și un Mercedes din 2012.

În timpul percheziției la vila medicului, anchetatorii au găsit într-un seif peste 150.000 de euro.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE DNA și DGA fac în acest moment, în același dosar, percheziții la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, mulți dintre angajații de acolo fiind pensionați pe caz de boală cu ajutorul medicului.


În timpul anchetei au fost folosiți mai mulți investigatori sub acoperire ai DGA, iar între banii găsiți acasă la medic s-au aflat și o parte din sumele date de polițiștii sub acoperire.

UPDATE Eugen Poșiar, acuzat de luare de mită și trafic de influență, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

3 COMENTARII

  1. In sfârșit ia venit rândul mizerabilului..sa îl întrebe anchetatorii pe cate paciente a încercat sa le violeze încuind ușile cabinetului in timpul consultului..sper sa-i amintească procurorii.

  2. A se verifica și dosarele de pensionare ale polițiștilor de frontieră care au fost săltați de DNA din vămi. Mulți dintre aceștia s-au pensionat brusc,din motive medicale,după ce au fost condamnați definitiv de ICCJ. După ce au luat șpăgi în vămi,au fost pensionați din motive medicale,de astfel de specimene numiți impropriu medici….

  3. Ce vă miraţi ca fraerii ? De parcă numai el ar fi singurul care ia şpagă în ţara asta ! Şi ce dacă a luat şpagă că doar e doctor nu ? Are voie ! Romanul e învăţat cu acest obicei încă din fragedă pruncie, de pe timpul lui CEAŞCĂ. Acum că doctorul are bani CĂCĂLĂU, dă şi el la cine trebuie şi scapă bazma curată.Curat ca lacrima ! Curat murdar ce vă miraţi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.