Timişoara Saracens a triumfat din nou pe terenul lui Dinamo. Gazdele au...

Timişoara Saracens a triumfat din nou pe terenul lui Dinamo. Gazdele au condus surprinzător la pauză

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara Saracens a făcut o repetiţie în campionat înaintea primului joc în noua ediţie a Cupei Challenge. Echipa pregătită de Sosene Anesi s-a impus, nu fără emoţii, pe terenul mai modestei Dinamo Bucureşti, scor 33-16 (13-12), în runda a 5-a a SuperLigii de rugby.

Campioana nu a început deloc bine jocul din fief-ul „buldogilor”. Gazdele, care porneau clar cu şansa a doua, în ciuda „inovaţiilor” din echipa bănăţeană, au condus cu 10-0 la start. Mai întâi au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă iar apoi au marcat un eseu pe care l-au transformat. La acest scor timişorenii au înscris primul lor eseu prin Andrei Rădoi, iar transformarea i-a aparţinut lui Rupanu.

Alb-roşii au intrat însă cu avantaj minim la cabine, după ce mai întâi au mai concretizat dintr-o penalitate, în timp ce Rădoi a marcat şi cel de-al doilea eseu pentru Timişoara Saracens, fără trasformare din partea lui Rupanu de această dată.


La reluare bucureştenii au reuşit chiar să-şi mărească ecartul, la patru puncte după o nouă penalitate. Totuşi, după acest moment terenul le-a aparţinut „sarazinilor”. Până la final căpitanul de azi – Neculau, Căpăţână şi Zaharia au culcat balonul în terenul de ţintă advers. De fiecare dată Luke Samoa a fost exact în faţa „beţelor”, astfel că şi scorul de pe tabelă a căpătat proporţii generoase în favoarea vizitatorilor.

Timişoara Saracens a câştigat şi punctul bonus şi rămâne pe podium cu 19 puncte din cinci jocuri. Pentru bănăţeni urmează încleştarea cu galezii de la Dragons, în Cupa Challenge, meci programat sâmbătă, 13 octombrie, pe „Dan Păltinişanu”.

Timişoara Saracens: Taupaki, Rădoi, Doge, Mureşan, Iftimiciuc, Whitehurst, Neculau, Stewart, Rupanu, Umaga, Shennan, Vl. Popa, Lemnaru, Zaharia, Simionescu. Au mai intrat: Rose, Conache, Boshoff, Căpățînă, Samoa, D. Lazăr, Tărăruş şi Mariş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.