Timișorenii de la Persona revin în atenția melomanilor cu un concert special...

Timișorenii de la Persona revin în atenția melomanilor cu un concert special VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Persona susține un concert special la Timișoara

Formația Persona va susține un concert deosebit vineri, 26 octombrie, în cadrul evenimentului Infusion, care se va desfășura la Escape Venue, cu începere de la ora 20. Alături de Persona, la acest eveniment, Teatrul Labirint Asylum va susţine un spectacol senzorial.

Sensory Box este un concept unic al Teatrului Labirint Asylum ce oferă spectatorilor o scurtă privire în ceea ce înseamnă teatrul senzorial. „Ai curajul și pășește înauntru în lumea simțurilor și a fanteziei, unde imaginația devine independentă și prinde forme. Intrând în Sensory Box e ca și cum ai intra într-o lume efemeră, aflată la marginea realității, unde orice este posibil. Spectacolul este susținut de echipa de actori amatori al Teatrului Labirint Asylum și regia este semnată de Sebastian Dobrescu, fondatorul acestuia“, spun organizatorii evenimentului.

Timişorenii de la Persona s-au format ca trupă în anul 2003, numele formației fiind inspirat de filmul omonim al regizorului suedez Ingmar Bergman.


Primul recital al tânărului grup s-a desfășurat la mijlocul acelui an, în luna iunie, în incinta acum defunctului club Lemon. Primele „demo”-uri („Home in the Arms”, „Computer Breakdown”, „Ride on Love Street” şi „Momentary Lack of Passion”) au fost înregistrate la mijlocul anilor 2000 şi au fost bine primite de publicul din întreaga ţară. Cu ocazia primului concert acustic al celor de la Persona – desfăşurat la un alt local de atunci dispărut, Jazz Club Pod 16 – băieţii au demonstrat, dacă mai era cazul, că formaţia a avut toate atuurile pentru a deveni un nume de referinţă în scena rock naţională, stilul abordat de timişoreni fiind unul cu mult „lipici“ pentru urechile amatorilor de rock. Cu acea ocazie n-au lipsit nici preluările inedite, remarcabile fiind cele din repertoriul Sonic Youth sau Black Rebel Motorcycle Club, dar mai ales a reorchestrării hitului „Raindrops keep falling in my head“, una dintre superbele piese din repertoriul lui B. J. Thomas. Urmarea firească a activităţii celor de la Persona a fost lansarea albumului „Suburbia Afterlife”. Albumul a fost înregistrat în Timişoara şi masterizat în Germania de Sven Bonse, sound-tehnicianul celor de la Reamonn. Anul acesta, Persona a lansat un videoclip, piesa 100 Lies având parte de o poveste realizată de cei de la Electronic Resistance.

Cea mai proaspătă melodie a celor de la Persona a fost înregistrată în studioul DStudio Pro Timişoara, a fost produsă de Attila Lukinici și Gaben, iar răspunzător pentru editarea video a fost Cristian Văduva. Biletele pentru concertul Persona costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.