Timișorenii de la Sanctuar au lansat un nou material discografic, „Simfonia îngerilor”

Timișorenii de la Sanctuar au lansat un nou material discografic, „Simfonia îngerilor”

0
DISTRIBUIȚI
Formația Sanctuar a lansat albumul Simfonia îngerilor

Formaţia timișoreană Sanctuar a lansat astăzi noul material discografic care poartă numele de „Simfonia îngerilor“, un disc mult așteptat de fanii formației, de ceva vreme.

„Salutare prieteni, așa cum am promis, de astăzi puteți asculta noul nostru album! Învățați-l, pentru ca, în curând, să îl putem cânta împreună în concerte“, au anunțat membrii trupei.

Trupa Sanctuar a debutat pe scena rock-ului autohton la Periam Port Festival (Rock la Mureș) și a participat la mai multe festivaluri de motociclişti, susținând concerte în diferite cluburi locale, dar și în cadrul unor evenimente publice.

După câțiva ani de muncă, Sanctuar a lansat în aprilie 2007 albumul de debut „Fiinţe Alese”.


După o perioadă în care trupa ajunge să împartă scene importante cu trupe autohtone (Cargo, Iris, Trooper, Compact, etc), dar și internaționale – Bonfire, (Germania) și Kiss Forever Band (Ungaria), în octombrie 2011, Sanctuar lansează cel de-al doilea album intitulat „30 de Vieţi”.

Odată cu lansarea albumului, trupa porneşte într-un turneu care cuprinde 30 de oraşe din ţară. În anul 2013, formația a fost desemnată finalistă la cel mai important concurs rock Wacken Open Air România, reprezentând cu fruntea sus, în acest eveniment, zona de vest a țării. În decursul anului 2016, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru, unde alături de ei se mai regăsesc compoziţii semnate de Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case. Noul album al trupei poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.