Timișorenii de la The Skywalkers lansează albumul de debut cu un concert...

Timișorenii de la The Skywalkers lansează albumul de debut cu un concert cu invitați speciali FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația The Skywalkers lansează albumul de debut cu un concert cu invitați speciali

Una din cele mai „fresh“ trupe din spectrul pop – rock – ului timișorean, The Skywalkers, lansează materialul discografic de debut printr-un recital care va avea loc mâine, de la ora 20.30, la Reflektor Venue.

„Vă așteptăm cu drag și emoție la concertul de lansare al albumului nostru de debut. Albumul este o colecție de stări și mesaje la care credem că rezonăm cu toții. Te invităm să ni te alături (”Come join me”) cu încredere (”Ai încredere”) și să ne întoarcem împreună în timp (”Back in time”), să lăsăm regulile deoparte (”No Rules”), să ne amintim de vară (”Summerfun”) și de fluturii ei (”Butterfly”). Să explorăm ”Lumea paralelă” și să alegem mereu cu inima (”Choosing with my heart”). Vor urca pe scenă alături de noi Amalia Gaiță, MeeRah, Vlad Cotruș și Răzvan Mărcuci – oameni, muzicieni și artiști excepționali pe care vă invităm să îi (re)descoperiți“, spun membrii trupei.

Solista formației, Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani. În aceeași perioadă s-a alăturat Corului de copii Voces Castelli și a fost selecționată pentru Corul de copii al Operei Române din Timișoara. A cântat în opera Carmen de Bizet şi a fost fermecată de scenă, de artişti, de costume şi de tot ceea ce înseamnă un spectacol de operă. După o vreme, și-a descoperit interesul pentru muzica pop-rock. La 9 ani a susținut primul recital de patru piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară. Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. De altfel, în cadrul unei ediții a Festivalului BlajAlive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană.

„Trupa noastră s-a format în vara anului 2015, cu puțin timp înainte de primul nostru concert în cadrul Festivalului de Folk de la Gărâna. Am cântat o vreme în formula de trei: eu la chitară acustică și voce, Raul Iuga la chitară electrică și Matei Marconi, fratele meu, la tobe. În formula actuală cântăm din 2016, când ni s-a alăturat, la chitară bas, Raluca Mandae. Sperăm să continuăm așa, deoarece am realizat multe lucruri frumoase împreună. Numele The Skywalkers este legat mai ales de visul nostru: acela de a face muzică bună, cu mesaj și cu o energie aparte“, spune solista trupei.

Una dintre invitatele speciale ale acestui recital este Amalia Gaiță, solista care la sfârșitul anului trecut și-a lansat albumul de debut Melting Sun și care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 27 de ani. Amalia Gaiță a lansat alături de cei de la The Skywalkers piesa Land for mind to play, videoclipul acesteia fiind lansat în prima zi a lunii iunie.


Biletele pentru concertul de lansare a albumului „The Way I feel“ costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.