Timișorenii de la Vest Phoenix Cover lansează o revistă cu ocazia împlinirii...

Timișorenii de la Vest Phoenix Cover lansează o revistă cu ocazia împlinirii a cinci ani de activitate

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Vest Phoenix Cover aniversează cinci ani de existență printr-un eveniment deosebit care va marca lansarea unei reviste aniversare.


Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 19, la Biblioteca Universității Politehnicii Timișoara, Sala Polivalentă.

„Trupa Vest Phoenix Cover a luat ființă în 15 octombrie 2013, la inițiativa lui Titi Dragomis, Lajos Varadi și Lică Dolga, în urma unei discuții purtate cu Nicu Covaci, despre ideea de a înființa o formație care să promoveze atât artiști locali, cât și tinere talente, primind astfel dreptul de a cânta piese din repertoriul Phoenix. Astfel, primnul concert de consacrare a nou – înființatei formații a fost susținut în incinta Clubului 30, în data de 20 februarie 2014, cu Titi Dragomir (voce), Varadi Lajos (chitară armonie), Rică (bass), Relu Iocșa (chitară armonie) și Lică Dolga (tobe)“, se spune în revista aniversară.

De-a lungul celor cinci ani de existență, formația a promovat o serie de tinere talente și a susținut o serie de recitaluri. Mâine, 12 octombrie, formația Vest Phoenix Cover va susține un concert aniversar special la Porto Arte, de la ora 20, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.