Tineri prinși de polițiștii locali în timp ce se drogau, la Timișoara...

Tineri prinși de polițiștii locali în timp ce se drogau, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiștii locali din Timișoara au prins, în ultimele zile, patru tineri care se drogau chiar în spațiul public. Unul dintre ei a vrut să intre la meciul ACS Poli Timișoara cu ASU Politehnica Timișoara cu un plic care conținea fragmente vegetale cu proprietăți psihoactive.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, primii dintre tineri, de 19 și 22 de ani, din județele Hunedoara și Caransebeș, au fost depistați aseară, în Piața Traian. Cei doi se aflau pe o bancă din piață, iar când au constatat că de ei se apropie patrula, au devenit agitați, încercând să ascundă repede țigara pe care o fumau. La controlul corporal efectuat asupra lor s-a constatat că unul dintre ei deținea o țigaretă care conținea fragmente vegetale de culoare verde – olive, susceptibile de a avea proprietăți psihoactive.

Totodată, un alt caz de acest gen a fost constatat de polițiștii locali la meciul ACS Poli Timișoara cu ASU Politehnica Timișoara, desfășurat în weekend la Stadionul Electrica. Cu ocazia efectuării controlului corporal la intrarea în baza sportivă, polițiștii locali au depistat un tânăr de 35 de ani, din Timișoara, care avea asupra sa un plic din plastic care conținea fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

De asemenea, un al patrulea tânăr, de 21 de ani, din Timișoara, a fost prins, în această dimineață, pe Aleea Azurului, pe o bancă, având asupra sa o țigară și un pliculeț cu fragmente vegetale din aceeași categorie.

“(…) S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.